Sprook(jes)tocht 2021

6 november was het dan eindelijk zover. De sprookjestocht kon eindelijk doorgaan. Na 2 keer dit evenement af te moeten blazen waren wij als bendeleden heel enthousiast de 2e editie van onze spooktocht dan eindelijk door kon gaan. Met ons als enthousiaste bendeleden waren er ook nog zo’n 60 vrijwilligers die ontzettend veel zin hadden om de riethovenaren die zich hadden aangemeld te laten schrikken in de bossen.

Zoals eerder al te zien was via onze social media kanalen was het thema van onze 2e editie van de spooktocht sprookjes. Door een deel van het bos was een tocht afgezet waarlangs je verschillende sprookjes tegen kon komen. Echter waren deze sprookjes niet allemaal zo lief en leuk als jullie ze kennen van de Efteling. Eens in de zoveel jaar komen de sprookjes naar de Riethovense bossen om de Riethovenaren bang te maken. Dit jaar waren onder andere Casper het spookje, Alice in wonderland en de 3 biggetjes gekomen.

Veel van jullie leek het een goed idee om ondanks deze enge sprookjes toch de bossen in te gaan. Zij hebben zich massaal aangemeld en dat hebben we geweten. 2 weken voordat de spooktocht plaatsvond hebben we de inschrijvingen moeten sluiten omdat we anders te veel deelnemers hadden voor het aantal plekken dat we hadden. Uiteindelijk waren er 187!! deelnemers die de spooktocht gelopen en hebben kunnen genieten van alle sprookjes die naar Riethoven waren gekomen. Voor ons betekende dit ongelooflijk hoge aantal aanmeldingen als een groot succes en waren we heel blij met alle positieve reacties naderhand.

Vond je dit interessant?

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel via Whatsapp
Email een vriend
Picture of De bende van Riethoven

De bende van Riethoven

De bende van Riethoven is een jongerencollectief van enthousiaste jongeren en ouders die activiteiten voor de jeugd van Riethoven organiseert!