De bende organiseert:

Waarom alleen griezelen met Halloween? Op vrijdag 24 november organiseert De Bende een Horrornacht in De Rietstek. Om 22.00 uur begint de eerste film. De zaal is een half uurtje eerder open zodat iedereen zijn eigen plekje kan inrichten. De entree is gratis maar als je je van tevoren aanmeldt krijg je een gratis consumptie.

De bende organiseert:

Op zaterdag 18 maart organiseren we weer onze spooktocht in de Riethovense bossen. Deze editie Het vervloekte dorp Iedereen van 10 jaar en ouder mag meelopen, maar ook voor volwassenen zal het een leuke tocht worden!

Prijzen

Bij voorinschrijving

€ 3.- p.p

Op de dag zelf

€ 4.- p.p

Info & Regels

De inschrijvingen zijn geopend tot Vrijdag 10 maart. Ben je te laat? Dan kan je altijd nog aansluiten bij een andere groep. Een nieuwe groep aanmelden gaat dan helaas niet meer i.v.m. de tijdsplanning. De hoofdinschrijver krijgt een week van te voren via de mail de starttijd(en) te horen. Ook zullen wij deze nog openbaar publiceren. Voor een soepele doorstroming vragen wij dan ook om 15min van tevoren aanwezig te zijn. De start/verzamel plaats is bij het gemeenschapshuis De Rietstek

Durf jij het al aan?

Trommel dan al je vrienden bij elkaar en vorm snel een groepje , geen groepje? Geen probleem! Meld je dan persoonlijk aan dan zoeken wij een groepje!

Meld je aan!

Spooktocht

Inschrijving gelukt!

Check je email!